Informasjon 22.3.2020.

Kjære medlemmer

Myndighetene har ikke gitt noen nærmere bestemmelser, vi vet at vi må holde stengt til 26. mars men vi håper vi vil få en oppdatering snart. Jeg ønsker ikke å gjette eller tro, men i mangel på bedre informasjon vil vi holde stengt i en ennå lengre periode. Vi forholder oss hele tiden til informasjon, råd og pålegg fra myndighetene.

I nåværende situasjon ber vi medlemmer som ønsker å endre på abonnementet og ta direkte kontakt med oss.

Til alle medlemmer som står sammen med oss igjennom dette, tusen tusen takk, vi lover å kompensere og gi tilbake ett produkt. Vi trenger ALLE BIDRAG for å kunne åpne igjen, men ta kontakt med oss for en løsning hvis du ønsker endringer på ditt medlemsskap.

Veldig mange av våre medlemmer blir preget av karantene bestemmelser, endret livssituasjon med stenge skoler/barnehager. Det å være fysisk aktiv vet vi at er en støtte, styrke og hjelp til alle våre medlemmer. Våre medlemmers sikkerhet har alltid vært høyt prioritert, og derfor er det så leit men også så riktig å holde stengt. Fram til vi kan åpne lokaler og stille opp slik igjen, blir vi å sende treningsprogram fra stuene og holde sammen med å holde avstand!

Med håp om trygge dager for alle våre medlemmer, og en stor, stor takk.

Vennlig hilsen
Roar Eidissen
Daglig Leder
Alfa Trening

(Tilbake til hovedside)